Behandlingar

Svensk Klassisk Massage
50 min - 590kr

En djupgående avslappnande massage som löser upp spänningar och mjukar upp dina muskler. Den verkar förebyggande och motverkar stelhet och värk. Behandlingen ökar flödet i bindväven och främjar bra blodcirkulation.

Fasciabehandling / Djupvågsbehandling
50 min - 590kr

Swedish Fascia Vibes är en helt ny behandlingsform. Här kan du lägga dig på bänken med kläder på om du önskar. Maskinen som vi arbetar med är avancerad och kraftfull. Behandlingen är skonsam och främjar både rörlighet och avslappning. Genom att förbättra cirkulation och öka vätskeflödet så hjälper vi kroppen till självläkning.

Svensk klassisk massage
30 min - 350kr

En djupgående avslappnande massage som löser upp spänningar och mjukar upp dina muskler. Den verkar förebyggande och motverkar stelhet och värk. Behandlingen ökar flödet i bindväven och främjar bra blodcirkulation. Här kan du välja mellan: Ben & fotmassage, Axlar & rygg eller Ansikte.

Kostrådgivning 
50 min - 590kr

Vi lyssnar till dig och dina behov. Vad behöver du för att nå ditt mål? 
Vi kartlägger ditt nuläge och samtalar om hur du ska lyckas. Du får med dig tips, recept och en handlingsplan. Om du önskar så gör vi en vägning. Här kan vi lägga upp en plan för flera uppföljningssamtal till paketpris.


⭐️ Prislista behandlingar: ⭐️

- Fasciabehandling (djupvåg), 590kr
- Massage 50 min,  590kr
- Massage 30 min,  350kr

Priserna gäller längst t om 231231

Vad är Fascia?


Fascia är nätverket av bindväv utan början och slut, som omsluter allt i kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. I fascian finns de flesta av våra smärtreceptorer och det sker en konstant kommunikation i kroppen som går via fascian. Fascian tar emot och avlastar tryck i kroppen!