House of Power

Söker du en skicklig föreläsare till er utvecklingsdag, nätverksträff eller till ert frukostmöte?


Boka Ingela Sörman från House of Power!

Ingela är en uppskattad föreläsare med flera års erfarenhet av att guida människor mot ökad mental och kroppslig hälsa. Föreläsningarna är lättsamma, inspirerande föreläsningar fyllda av igenkänning och som ofta lockar till skratt. Ingela brinner för att hjälpa människor att må bättre hälsa genom kost, träning och stresshantering. Här får du som åhörare tips & mentala verktyg att ta med och använda långt efter föreläsningens slut.

Vem är Ingela?

En hälsoinspiratör med många års erfarenhet av att guida & hjälpa människor till ökad hälsa. Hon är tidigare ägare till VISTA Health Studio, och driver nu Halmstads nya yoga- och pilatesstudio House of Power på Norra vägen 13. I rollen som coach har hon rönt framgång genom ett stort antal nöjda klienter och har även vunnit pris som Årets hälsokonsult 2018 på Guldgalan i Västerås.  

Som utbildad PT, pilates- & yogalärare, massageterapeut, och licensierad kostrådgivare har Ingela bred kunskap och lång erfarenhet att luta sig tillbaka mot i målet att få just dig och dina medarbetare att att må bättre. 


Föreläsningarna kan hållas för såväl mindre som större grupper, och möjlighet finns att även arrangera föreläsningar för upp till 20 personer på studion House of Power. 
Hör gärna av din med din förfrågan till info@houseofpower.se


 

Vi ser dig


House of power är Halmstads nya yoga- och pilatesstudio. Vi lugnar ditt sinne, ökar din mentala & kroppsliga styrka och hjälper dig att lyssna till din kropp. Vi ser till hela människan. Hos oss finner du även behandlingar såsom klassisk massage, djupvågsbehandling, personlig kostrådgivning med mera. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller funderingar på hur vi skulle kunna hjälpa dig!