Välkommen till
Mamma Baby Pilates på
House of Power!

Nu öppnar vi anmälan för höstens kurser

Mamma Baby Pilates


Har du fått barn och vill träna Pilates med en grupp nyblivna mammor och barn? Har du gjort din efterkontroll och har en baby som är 3-9 månader? Välkommen till oss på Mamma Baby Pilates! 


Vi erbjuder 45 minuters härlig, lekfull och stärkande träning på mattan. Vi tränar med barnen bredvid oss, i famnen eller sovandes i vagnen. Vi kommer också att ägna tid åt avslappning, andningsövningar och medveten närvaro. Eftersnack, kaffe eller te ingår vid varje kurstillfälle.

Pilates är en välgörande, skonsam men effektiv träning på kroppens egna villkor. Träningen stärker kroppens ”kärna”, våra djupa magmuskler samt muskulaturen kring axlar, rygg och höfter. Jag som är din coach heter Ingela, är utbildad PT, yogalärare, pilates-instruktör, kostrådgivare och medicinsk massageterapeut. Jag brinner för att få människor att må bra.


Kursen hålls på tisdagar kl 10.00-11.30, med start 30 augusti.

Priset är 1600 kr för 8 tillfällen (begränsat antal platser).

Boka nedan eller maila in din anmälan direkt till: info@houseofpower.se


Varmt välkommen!

Vill du kanske veta mer om pilates och vad den kan göra för dig? Klicka här

Vi ser dig


House of power är Halmstads nya yoga- och pilatesstudio. Vi lugnar ditt sinne, ökar din mentala & kroppsliga styrka och hjälper dig att lyssna till din kropp. Vi ser till hela människan. Hos oss finner du även behandlingar såsom klassisk massage, djupvågsbehandling, personlig kostrådgivning med mera. Hör gärna av dig till oss om du har frågor eller funderingar på hur vi skulle kunna hjälpa dig!