MASSAGE

Svensk klassisk massage

50 min - 590kr

En djupgående avslappnande klassisk massage som löser upp spänningar och mjukar upp dina muskler. Den verkar förebyggande och motverkar stelhet och värk i kroppen. Massage ökar flödet i bindväven och främjar bra blodcirkulation. Unna dig själv en välgörande massage!

Fasciabehandling/ djupvågsmassage

50 min - 590kr

Swedish Fascia Vibes är en helt ny behandlingsform. Här kan du, om du önskar, lägga dig på bänken med kläder på. Djupvågsmaskinen vi använder i massagebehandlingen är avancerad och kraftfull. Massagen i sig är skonsam och främjar både rörlighet och avslappning. Genom att avlasta tryck så främjas cirkulationen och hjälper kroppen till självläkning.

Svensk klassisk massage

30 min - 350kr

En djupgående avslappnande klassisk massage som löser upp spänningar och mjukar upp dina muskler. Den verkar förebyggande och motverkar stelhet och värk. Massage ökar flödet i bindväven och främjar bra blodcirkulation. 
Här väljer du mellan: Ben & fotmassage, axlar & rygg eller ansikte.Vad är Fascia?


Fascia är nätverket av bindväv utan början och slut, som omsluter allt i kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler. I fascian finns de flesta av våra smärtreceptorer och det sker en konstant kommunikation i kroppen som går via fascian. Fascian tar emot och avlastar tryck i kroppen!
Prova gärna vår fasciabehandling som utförs med hjälp av en speciell maskin som genom vågor behandlar på djupet. Detta är särskilt effektivt i behandlingen mot exempelvis frozen shoulder, tennisarmbåge eller smärta i rygg & nacke.

Prislista massage:


- Fasciabehandling/ djupvågsmassage 50 min, 590kr

- Svensk klassisk massage 50 min,  590kr
- Svensk klassisk massage 30 min,  350kr

Priserna gäller längst t om 231231