YOGAUTBILDNING  200 H

MÖT VÅRA YOGALÄRARE:

TODD GRUBE

(Heng-NI)

Todd är amerikan, numera bosatt med sin familj i Skåne. Han är grundaren bakom vår yogautbildning och du möter honom vid varje utbildningshelg. I USA har Todd grundat och utvecklat inte mer än fyra yogastudios, såväl som två i Lund. Han har utbildat yogalärare i över 20 år och hans utbildningsbakgrund är helt unik. Todd har tillbringat några år av sitt liv i tempel som munk, där han studerat meditation och yogafilosofi.

Todd är också en känd och kunnig healer inom traditionen av ayurveda och kinesisk medicin. En av hans stora passioner är ostasiatiska teer och han har ägnat mycket tid åt Cha-Dao, en uråldrig shamansk temeditation från Japan och Kina.

 • Adept till master Shi Yan Ming of the Shaolin Temple
 • Studerat under Sifu Damon Honeycutt, som är Senior Student till Paulie Zink- medgrundare  av Yin Yoga
 • Studerat under Paul Grilley som skapade modern Yin Yoga
 • Studerat Yogic Arts för Duncan Wong, Japan
 • Pågående studier med Tantric Nada yoga master Yuki Taniguchi  (Jogeshwari) Japan - in Tantra yoga, Nada yoga, Dance och Indisk marital arts
 • Har omfattande och gedigna studier inom kinesisk medicin, ayurveda och shamanism
HANNA DAHLBERG FOGELKLOU


Hanna ser fram emot att få medverka i ett sammanhang av mångtusenårig kunskap och visdom som förts vidare genom generationer. Hon älskar att skapa musik, sjunga, måla och vara kreativ. Tillsammans med sin man Carl-Johan och Todd, producerar Hanna healande meditations-musik och soundhealing. Denna musik kommer att användas under utbildningen.
Hanna njuter av att vandra i stora naturreservat. Packa med termos och smörgås i ryggsäcken, fotografera och höra skogens sus. Där i tystnaden, kommer de kreativa idéerna och känslan av att bara vara.

 • Adept till Todd Grube
 • Över 500 timmar yogalärarutbildning för bl.a Todd Grube och Ulrica Norberg
 • Två olika årsutbildningar i modern Shamanism
 • Soundhealing
 • Reiki healing Usui Shiki Ryoho steg 1 och 2
 • Chakrahealing/energimedicin
 • Utbildad dansare och musikalartist på Balettakademiens 3-åriga yrkesutbildning

INGELA SÖRMAN


Ingela är eldsjälen och ägaren till studion House of Power. Hon drivs av att hjälpa andra att hitta sin inneboende kraft, fysiskt såväl som mentalt. Hon bor på landet, vid skog, öppna ängar och nära havet. I naturen hittar hon sin kraft, inspiration och återhämtning.

Ingela är en erfaren coach & personlig tränare och har i många år guidat grupper och enskilda till livsstilsförändring.

Yoga och Pilates ligger henne varmt om hjärtat, det har hon ägnat sig åt i över 20 år. Hon är bland annat utbildad yogalärare, pilatesinstruktör, medicinsk massageterapeut, träningsinstruktör, personlig tränare, hälsokonsult, kostrådgivare samt stress- och mindfullness- coach.

Dessa tre lärare kommer du att möta och lära känna varje helg under din utbildning. Det är viktigt för oss att alla deltagare ska känna sig väl omhändertagna i en trygg miljö med skön atmosfär.
”Vi skapar lugn och säkerhet i en liten grupp där alla blir sedda och hörda. Vi går i fin takt framåt, steg för steg och vi finns alltid till hands för guidning och vägledning”.

/Todd, Hanna och Ingela


Har du frågor eller funderingar kring utbildningen? Kontakta oss på info@houseofpower.se eller 070-145 77 07

 

House of Power