YOGAUTBILDNING  200 H

YOGAUTBILDNING

YOGA – SHAMANISM – HEALING

Vill du utbilda dig till yogalärare och undervisa andra, eller längtar du efter djup transformerande livsutveckling?
Vilken intention du än har, så erbjuder vi dig en gedigen och livsomvälvande utbildning. Yogautbildningen hålls i Halmstad under åtta helger under september 2023 - mars 2024. Under hela din utbildningstid har du kompetenta och erfarna lärare vid din sida.

Vi erbjuder en yogautbildning som utvecklar dig på djupet.
Du behöver inte ha någon färdig plan eller tanke om hur du ska arbeta med yogan. Du leds i första hand in i dig själv och din utveckling, samt får verktyg att leda andra i deras resa. Vårt mål är att föra dig framåt genom att erbjuda förfinad teknik, djup transformation och personlig utveckling. Vi hjälper dig att hitta din inre röst och få ditt inre ljus att lysa starkt.

Huvudlärare är den välkände yogaläraren Todd Grube, som också är grundare bakom denna utbildning. Vid sin sida har han Hanna Dahlberg Fogelklou och Ingela Sörman. (Se mer om Todd, Hanna & Ingela nedan)

Utbildningen hålls i yogastudion House of Power på Norra vägen 13 i Halmstad. Studion är mycket omtyckt och den vackra miljön omsluter dig med lugn och trygghet. 


UTBILDNING 200 TIMMAR -
8 HELGER I HALMSTAD, FRÅN SEPTEMBER 2023 - MARS 2024.

Kursdatum: 2023-09-01- 2024-03-03  
UTFÖRLIGT SCHEMA SE HÄR

KURSKOSTNAD 34 000 KR (inkl moms)
Anmälningsavgiften är 4 000 kr och inbetalning bekräftar plats i gruppen. (Anmälan är bindande och anmälningsavgiften återbetalas inte vid eventuellt avhopp). Önskar du delbetala så kontakta oss på info@houseofpower.se.

Anmäl dig via vårt anmälningsformulär nedan eller via mail till info@houseofpower.se.


 

TODD GRUBE


Denne mångsidige amerikan är en internationellt erkänd yogalärare med över 25 års erfarenhet inom yoga, meditationstekniker, dans, kampsport, akupunktur, qigong och healing.

Todd flyttade till Sverige för 7 år sedan, och har utbildat flera hundra yogalärare i Sverige och i USA.

(Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou)

HANNA DAHLBERG FOGELKLOU

Hanna har en lång karriär bakom sig och har undervisat i yoga i 25 år. Hanna kommer att assistera Todd under utbildningshelgerna och hon bidrar även med fantastiska föreläsningar & klasser. Då Todds klasser mestadels bedrivs på engelska så kommer Hanna ha möjlighet att översätta för den som önskar.

(Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou)

INGELA SÖRMAN


Ingela är eldsjälen och ägaren bakom pilates- och yogastudion House of Power.
Varje undervisningshelg får du en klass med Ingela som lärare. Med lugn och värme kommer hon att dela med sig av sina kunskaper.(Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou)

Foto: Carl-Johan Dahlberg Fogelklou
ANMÄL DIG HÄR!

Modern Shamanism

Under vår utbildning kommer du att få lära dig om hur årstider, månen, solen, växter, naturen och djuren kan påverka, hjälpa och utveckla oss människor. Inom modern Shamanism finns det klara paralleller med psykolog Carl Jung. Vi kommer arbeta med shamanism på en grundläggande nivå med bland annat dina obelysta sidor, egot och några arketyper.

Varför reagerar vi på ett visst sätt i vissa situationer, händelser eller i förhållande till andra människor?

Med hjälp av olika metoder kan vi bli mer medvetna om vad som pågår i vårt undermedvetna och hur du kan få tillgång till djupare lager av tankar, känslor och beteenden. Du kommer få kunskap om och verktyg till att se och förstå hela dig. Och med hjälp av träning, kan du lära dig ta hand om dig själv och dina behov. Detta gör att du har möjlighet att bli tryggare, mer öppen och kärleksfull både mot dig själv och mot andra.

Shamanismen uppkom troligtvis redan hos tidiga jägar- och samlarfolk för 20 000-30 000 år sedan, och har senare utvecklats bland annat hos Nord- och Sydamerikansk urbefolkning och även hos våra samer. Shamanismen finns idag utbredd över hela världen och det finns i många olika inriktningar och utföranden.

 

House of Power